Novi Sad
19.09.2015.
09:54 > 09:54
Udruženje građana "Sreća" uz podršku grupe građana "Dva minuta tišine" danas, 19. septembra, organizuje protestnu šetnju na Trgu slobode zbog teške situacije u kojoj se nalaze roditelji bolesne dece.
  • 18.09.2015 12:54
    Srbija moze da pomogne svakome samo ako zeli. I to nije jako tesko, samo onda nece biti izmanipulisane javnosti koja ce glasati na sledecim izborima. Nece biti zaposljavanja svakakvih likova preko veze, nece biti nepotrebnog rasiipanja novca iz budzeta, ali onda nece biti ni kraduckanja. Humanost znaci da je covek prema svima human, a ne samo prema onome ko mu odgovara. Isitna boli: mi nismo humani, zato su nam deca bolesna, stari napusteni, a mladi sede po kaficima i uzivaju.
  • armagedon

    18.09.2015 09:45
    e o ovome treba pisati i dati ljudima podršku,a ne nonstop o bolesnicima što će šetati po beogradu,nedaj bože nikome da ima bolesno dete.
  • 18.09.2015 07:51
    Sta je to humanost?
    Razumem da smo siromasni,a,ipak, toliko se rasipa na strasne gluposti,toliko se "kraducka"na sve strane,pa zar ne mogu da se ustanove neki prioriteti u ovoj zemlji?Zar je moguce da ovde bas za sve moze da se nadje, osim za decu,stare,bolesne i ugrozene?
  • Ranko

    18.09.2015 07:35
    Žalosno.
    E o tome je reč. Dok se strancima migrantima daje šakom i kapom, naša bolesna deca treba da oskudevaju i ostaju bez potrebnog lečenja i terapija. Da bi nekom pomagao, našima treba da se oduzme. Žalosno što za ovako nešto trebaju građani da protestvuju. Ovo je znak da je situacija mnogo gora nego što vlast opisuje. Pod hitno da se donese zakon, da maloletna bolesna deca budu oslobođena plaćanja lekova i terapija.
    E tu treba Srbija pokazati da je humana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna